Temnenje stekel s senčniki za avtomobile

Avtomobilsko temnenje stekel s senčniki

V poletnem času vam je med vožnjo zagotovo kdaj prevroče, obenem pa vas motijo še močni UV žarki. Potovanje v avtu si lahko olajšate tako, da hitro ter brez homologacije namestite senčnike. Vaše vozilo bo s senčniki po meri pripravljeno tudi za daljšo poletno vožnjo na počitnice.

Temnenje stekel s senčniki vam torej ponuja odlične prednosti. Ne zagotavlja vam le, da UV žarki ne prodirajo v vaše vozilo. Tudi delovanje klime v avtu boste zmanjšali za približno 20 %. To odlično vpliva na voznika ter vse druge potnike. Ne nazadnje boste privarčevali kar nekaj denarja za gorivo.

Ključne prednosti temnjenja stekel s senčniki

Temnenje stekel s senčniki od vas ne zahteva homologacije. Izjemno poveča udobje med vožnjo. Še posebej je to priporočljivo za družine z majhnimi otroki in hišnimi ljubljenčki. Takšna stekla lahko najučinkoviteje ščitijo pred UV žarki in vročino.

Temnjenje stekel s senčniki
Temnenje stekel s senčniki je preprost postopek

Temnjenje stekel s senčniki vam ponuja odlično zaščito pred insekti, preprečuje poglede radovednežev. Senčniki so narejeni po meri vašega vozila, na svoji poziciji ostanejo tudi pri odprtih oknih. Zatemnitev vozila s senčniki ne nazadnje preprečuje tudi bobnenje pri odprtih zadnjih oknih.

Hitra in preprosta montaža senčnikov za temnjenje avtomobilskih stekel

Temnenje stekel s senčniki po meri je relativno hiter in preprost postopek. Poteka namreč brez orodja in kakršnega koli poseganja v vozilo. V kompletu so vam na voljo vsa senčila za zatemnitev vašega vozila. Senčniki za temnjenje stekel v avtu so torej narejeni po vnaprej določeni meri. Senčila se na ustrezna mesta nameščajo s pomočjo zatičev. Te se porine pod gumo ob steklu.

Temnjenje stekel s senčniki
Temnjenje stekel s senčniki po meri

Vsak komplet senčnikov za temnenje stekel vključuje jasna in natančna navodila za montažo. Prilagojena so glede na obliko stekel za temnenje in glede na sam tip vozila. Montažo brez težav opravite lahko tudi sami. V primeru kakršnih koli težav pri nameščanju pa se vedno lahko obrnete na ponudnika.

Za koga je avtomobilsko temnjenje stekel še posebej dobrodošlo

Temnjenje stekel s senčniki je zlasti dobrodošlo za vse voznike in potnike, ki si želijo med krajšo ali daljšo vožnjo povečati udobje. Takšni senčniki so še posebej aktualni za mlade družine, ki se zavedajo, kako UV žarki motijo otroke. Za senčnike se neredko odločajo tudi lastniki hišnih ljubljenčkov.

Video: Temnenje stekel s senčniki po meri vozila

Withcar in Gledring – velika, prodorna in uspešna ekipa

Če ste ljubitelj kakovosti in lastnik ali uporabnik vozila, sta vam imeni Gledring in Withcar zagotovo dobro poznani. Imeni sta sinonim za veliko, prodorno ter uspešno ekipo, ki svoje stranke razveseljuje po več kot 50 državah po svetu – Gledring preko svoje veleprodajne mreže; Withcar pa preko svoje spletne strani.

Prelomnico v delovanju blagovne znamke Gledring je zagotovo zaznamoval pričetek proizvodnje univerzalnih gumijastih tepihov za osebna vozila. Spletna trgovina Withcar pa je bila ustanovljena zaradi novih časov, ki so prinesli nove možnosti plasiranja proizvodov na trg. Blagovna znamka Withcar se je skozi leta dokazala kot inovativna in odlična podpora svojim strankam. Znamka ni poznana samo po Sloveniji, temveč po celi Evropi.

Najbolje prodajani izdelki Gledring

Gumijasti in tekstilni avto tepihi

Gledringov lastni proizvod so avto tepihi po meri. Zajemajo njihov največji del proizvodnje. Tepihi iz gume Gledring so izdelani iz vrhunskega naravnega kavčuka. Odlikujejo se zlasti po popolnem prileganju, atraktivnem dizajnu, preprostosti za čiščenje ter vzdrževanje. Imajo nadpovprečno življenjsko dobo.

Gledring in Withcar vam ponujata tudi tekstilne avtomobilske preproge, ki so prav tako narejene po meri vašega vozila. Ker je material gost, so preproge za čiščenje preproste. Z izbiro takšnega izdelka si lahko povečate zaščito svojega potniškega dela vozila.

Korito za prtljažnik in senčniki za temnenje stekel

Med vrhunske izdelke proizvajalca Gledring sodi tudi korito za prtljažnik. Izdelano je po meri prtljažnika. Takšen izdelek v avtu vam lahko učinkovito olajša čiščenje, preprečuje zdrse tovora in poškodbe na spodnjem delu prtljažnika. 

V sončnih dneh pa lahko posežete po senčnikih za avto, ki ponujajo zlasti varno in veliko manj utrujajočo vožnjo. Medtem ko vaše vozilo stoji, izdelek odlično poskrbi za to, da se ne pregreva. Senčniki za temnjenje stekel v avtu so zlasti odlična izbira za vse mlade družine in lastnike hišnih ljubljenčkov.

Avtomobilske prevleke

Ne nazadnje vam Gledring ponuja še vrhunske prevleke za avto. Gre za najsodobnejše prevleke za vozila na trgu. Nameščanje je izjemno hitro ter preprosto. So odlična zaščita proti toči, smoli, storžem in drugim manj ugodnim dejavnikom iz okolice.