Kakovostni in estetski avtomobilski senčnik

Tipski avtomobilski senčniki omogočajo udobno vožnjo

Avtomobilski senčniki omogočajo vozniku in sopotnikom udobno vožnjo, saj ščitijo notranjost avtomobila pred močnimi sončnimi žarki in svetlobo. Zaradi tega tudi znižujejo temperaturo, kar je še posebej uporabno v vročih poletnih mesecih. 

Poleg tega so avtomobilski senčniki tudi estetski, saj so od zunaj videti kot zatemnjena stekla z originalnimi folijami. Razlika je le v tem, da tipska senčila za avto ne potrebujejo homologacije. Temnenje stekel s senčili pa hkrati preprečuje radovedne poglede mimoidočih v notranjost vozila. To je še posebej koristno, zato da ne bi morebitni tatovi zagledali vrednejše predmete na sedežih ali v prtljažniku in jih tako ukradli.

Zniževanje temperature v vozilu s tipskimi avto senčili 

Tipski avtomobilski senčniki ščitijo notranjost vozila pred vdorom močnih sončnih žarkov, prav tako pa zmanjšujejo vpliv škodljive UV svetlobe. To je še posebej pomembno, če na zadnjih sedežih sedijo manjši otroci ali pa psi v prtljažniku, ki so bolj občutljivi na vročino. Senčila za avto ščitijo tudi oblazinjene sedeže, saj usnje lahko popoka ali izgubi prvotni sijaj, če je dolgo časa izpostavljeno soncu. 

Avtomobilski senčniki ščitijo notranjost vozila pred vdorom močnih sončnih žarkov
Prikaz kje se lahko avtomobilski senčniki namestijo

Ta oprema za avto znižuje temperaturo v notranjosti vozila za kar dvajset odstotkov. Ko se voznik in sopotniki usedejo v avtomobil, ki je bil parkiran na soncu, jim ni potrebno nastaviti klimatske naprave na maksimalno moč delovanja, saj je temperatura v notranjosti prijetno ohlajena. Manj obremenjena klimatska naprava pa posledično vpliva tudi na manjšo porabo goriva. 

Tipska senčila po meri avtomobila 

Tipska avto senčila za temnenje stekel lahko namestimo na vsa bočna stekla in zadnje vetrobransko steklo. Namestitev je precej enostavna, saj ne zahteva uporabe posebnih orodij. Avto senčila pritrdimo na robove posamičnih stekel s pomočjo pritrdilnih čepkov.

Tipska senčila za temnenje stekel pa je tudi enostavno sneti, pri čemer jih lahko shranite do naslednje sezone. Kakovostni in estetski avtomobilski senčniki so na voljo za nakup v specializirani spletni trgovini z avto opremo na naslovu withcar.it. Senčila za avto so prilagojena steklom, ki jih imajo različne blagovne znamke in modeli avtomobilov.

Poleg tipskih senčil za temnenje stekel, so zelo koristen dodatek za vaš avto tudi strešni nosilci za osebna in tovorna vozila. Preberi več …

Zelo uporaben dodatek za prtljažnik je korito za prtljažnik, ki preprečuje razlitje vode po prtljažniku in v prostor za rezervno kolo. Preberi več …